Workshop: Creatief aan de slag met mindmappen

23Feb19:3021:30Workshop: Creatief aan de slag met mindmappenBreng je gedachten, dromen of wensen in kaart door deze handige methode!19:30 - 21:30 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Bijeenkomst 1: surplus, leuvenaarsstraat 91. Dagdeel 2: Avans Hogeschool, hogeschoollaan 1.

Other Events

Details

Breng jouw gedachten in kaart!

Heb jij veel gedachten, ideeën of dromen? Bijvoorbeeld over iets waar jij aan werkt, of iets wat jij graag zou willen? En lijkt het jou handig om eens in kaart te brengen hoe alles met elkaar in verband staat? Dan kan “mindmappen” en handige methode voor jou zijn. Hierdoor leer je hoe je hoofdzaken van bijzaken scheidt. In deze workshop gaan wij op een creatieve manier aan de slag om jouw ideeën, gedachten of dromen op een overzichtelijke manier in kaart te breng. Zo heb jij na afloop een goed overzicht waar jij mee aan de slag kunt.

Samen met andere vrijwilligers creëren we overzicht en delen we ideeën. Heb je op dit moment geen specifiek idee, droom of voorbeeld waar jij aan zou willen werken? Dat geeft helemaal niks, want deze methodiek is in verschillende situaties bruikbaar. Samen ga je lekker aan de slag. Ervaar hoe je deze methodiek voor verschillende doeleindes kan inzetten!

Deze cursus bestaat uit twee dagdelen. Zo kunnen we goed de tijd nemen om het uit te werken.
Cursus data:

  • donderdag 23 februari 2023. Surplus skils lab, leuvenaarsstraat 91.
  • donderdag 09 maart 2023. Avans hogeschool, hogeschoollaan 1.

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

1 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven