vol! - Workshop: Hout bewerken

16Aug08:3012:00vol! - Workshop: Hout bewerkenLet op: deze activiteit is vol. Schrijf je in voor de reservelijst.08:30 - 12:00

Tijd

(Vrijdag) 08:30 - 12:00

Locatie

Laanzichtweg 101, 4847 SH Teteringen

Other Events

Details

Deze activiteit is vol! Wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Zin om zelf een tapasplank, vogelhuisje of bloembak van hout te maken?

Maak kennis met (de vrijwilligers van) Tools To Work! Zij jou mee in de wereld van houtbewerking. Van hout kan je van alles maken! Denk bijvoorbeeld aan een toffe tapasplank voor op tafel, een plankje voor een wijnproeverij of een leuk vogelhuisje voor in de tuin. Jij mag maken wat jij wil.

”Tools To Work is zijn een stichting. Hier geven we afgedankte spullen een tweede leven. Dat doen we dus ook met hout. Zo toveren we oude pallets om tot bloembakken. Oude meubels worden lectuurbakken, een plankje voor een wijnproeverij, vogelhuisjes of tapasplanken. Tijdens de workshop krijg je te zien hoe dit in zijn werk gaat. Ook krijg je de kans om zelf iets te maken, en mee naar huis te nemen!”

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven