Workshop: Know your own happines!

23Mei19:0021:30Workshop: Know your own happines!Waar word jij echt gelukkig van, of weet je dat nog niet? In beide gevallen is deze workshop iets voor jou!19:00 - 21:30 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Waar word jij nou écht gelukkig van?

En wat zijn jouw persoonlijke, professionele of sociale ambities? Als het jou interessant lijkt om met deze vragen aan de slag te gaan, dan is deze workshop zeker wat voor jou! Vind evenwicht, geniet en leef met AMBITIE!

Schrikken deze vragen je af en denk je ”Nou dat weet ik echt niet, waar zou ik moeten beginnen?” Ook dan is deze workshop zeker iets voor jou! Het is namelijk geen probleem als je het niet weet. Sterker nog: je hoeft het ook niet per se te weten! In deze bijeenkomst helpen wij jou erbij. Zo heb jij na afloop een beter beeld van jezelf! 

In deze interactieve workshop ga jij jezelf onder de loep nemen. Je gaat onderzoeken wat voor jouw belangrijke sociale, persoonlijke of professionele verlangens zijn. Hoe kun je de eerste stappen gaan zetten om jouw wensen te realiseren? Dit kunnen grote maar ook hele kleine wensen of doelen zijn, dat maakt niet uit! Aan de hand van verschillende interactieve methodieken leer jij jezelf beter kennen en krijg je visueel meer inzicht in het pad wat jij straks kunt gaan bewandelen. In deze praktische workshop ontdek je wat nu goed is, en ook wat je in de toekomst zou willen veranderen. 

Het doel van de workshop? Jou een goed gevoel geven bij jouw wensen. Aan het einde van de avond heb jij handvatten hebt om nog gelukkiger te worden en van jouw verlangens werk te maken.

Als jij je jouw eigen leven niet vormgeeft, doet een ander dat voor je. Ja…  Misschien een gek idee, maar op het moment dat jij zelf geen richting hebt, word je makkelijk onderdeel van andermans plan. Zonder dat dit misschien jouw eigen bedoeling of intentie was.

Dus doe vooral iets waar jij gelukkig van wordt, hoe klein of groot. Jij bent baas over jouw toekomst! Geniet en leef voor wat jou blij maakt en voldoening geeft.

Weet je nog niet wat dit is? Dat is helemaal niet erg! Sluit dan zeker aan tijdens deze interactieve workshop.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week en een dag voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl   Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de bijeenkomst:

 • Heb jij meer inzicht gekregen in jezelf en jouw eigen kunnen.
 • Heb je meer inzicht gekregen in jouw verlangens en wensen.
 • Weet je welke stappen je straks kan gaan zetten om jouw wensen te realiseren.
 • Je leert door handige tips & tricks hoe jij straks aan de slag kunt.
 • Heb je kennis gemaakt met het ambitie model en het ‘happines wheel‘.

En ben je aan de slag gegaan met de ambitie aanpak. Je weet waar het voor staat om professionele en persoonlijke ambities om te zetten in daden. Zo haal je het beste uit jezelf! AMBITIE!© staat voor:

 • aandacht voor jezelf en aandacht besteden aan wat jij wil;
 • met een positieve en groei-mindset;
 • waarbij je rekening houdt met jouw behoeften en interesses;
 • deze najaagt door de juiste tactiek te gebruiken;
 • door inzet te tonen;
 • met een goede verdeling van je energie.

”Na het volgen van deze training ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling, cv en verdere loopbaan.” 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

3 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven