Workshop: Meditatief Moodboard maken - Jouw mooiste 2024

24Jan09:3012:30Workshop: Meditatief Moodboard maken - Jouw mooiste 2024Creatief aan de slag: Maak jouw dromen en wensen visueel!09:30 - 12:30 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:30

Locatie

Hart voor Breda Noord, Steendorpstraat 4 (ingang Petegemstraat) 4826 EP Breda

Other Events

Details

Jouw nieuwe jaar, 2024!

Het nieuwe jaar is aangebroken. Waar wil jij mee aan de slag?

Misschien wil je iets anders, maar weet je nog niet precies wat dat is.  Of weet je het al wel, maar is het nog niet duidelijk hoe je het gaat doen. Misschien heb je veel zorgen, moeite met plannen, nee zeggen, loslaten? Of staan er te veel moetjes op je to-do lijst? Het kan natuurlijk van alles zijn. Maak tijd en ruimte voor deze bijeenkomst. want jij gaat de eerste stappen zetten om tot actie over te gaan!

Aan de hand van een geleide meditatie en persoonlijk bewustzijn ga je aan de slag met jouw wensen voor het nieuwe jaar. Zo krijg je meer zelfinzicht en een beeld bij jouw wensen en gedachten.

In deze workshop maken we een moodboard van jouw gedroomde jaar 2024. Dit is een laagdrempelige, ontspannen activiteit die veel duidelijk kan maken. Wat vind je echt belangrijk? Wees niet verbaasd als er ook een verrassing op jouw moodboard verschijnt!

Een moodboard ontstaat door onder begeleiding na te denken. Je stemt af op jouw gevoel en gaat vervolgens ‘plaatjes te plakken’. Door een aantal vragen begint en eindigt de opdracht. Je gaat naar huis met meer inzicht (of bevestiging) in jezelf en natuurlijk: met jouw unieke moodboard! Geef ‘m een mooi plekje in huis, zodat jij elke dag jouw droom 2024 voor je ziet.

Goed om te weten
Dit is een creatieve workshop waarin je lekker met je handen (in stilte!) aan de slag gaat.

Let op! Dit is praktische training en geen theoretische training.

Benodigdheden:

  • Neem je eigen schaar mee!
  • Heb je zelf nog tijdschriften? Neem deze dan ook mee.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft op om een creatieve wijze aan de slag te gaan met mindfulness, mag meedoen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven