Workshop: Meditatief schilderen

07Dec09:3012:15Workshop: Meditatief schilderenHelemaal in het moment, alleen jij en je creativiteit!09:30 - 12:15 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 12:15

Locatie

Hart voor Breda Noord, Steendorpstraat 4 (ingang Petegemstraat) 4826 EP Breda

Other Events

Details

Ben jij graag creatief bezig? En ga je hier helemaal in op?

Mediatief schilderen. Dat betekent: in stilte, in alle rust schilderen. Even je hoofd helemaal leegmaken. Alleen focus op waar je mee bezig bent. Je hebt geen doel, dus je gaat volledig aan de gang met jouw eigen creativiteit! Laat jezelf verrassen door de kleuren die jij kiest. Leer jezelf op een andere manier kennen. Op basis van gevoel, energie en levenservaringen kom je tot een vindingrijk schilderij. Zonder oordeel, hechting, verwachting of afkeer, heb jij de aandacht op jezelf en het moment.

Benodigdheden
Neem voor de zekerheid oude doeken mee, om je kwasten schoon te maken én je handen aan af te vegen.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft om mindfulness of een creatieve manier te ervaren. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven