Meditatief schilderen

17Jul09:3012:30Meditatief schilderenHelemaal in het moment, alleen jij en je creativiteit!09:30 - 12:30 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:30

Locatie

Hart voor Breda Noord, Steendorpstraat 4

Other Events

Details

Ga in rust en stilte helemaal op in jouw schilderij!

Mediatief schilderen. Dat betekent: in stilte, in alle rust schilderen. Even je hoofd helemaal leegmaken. Alleen focus op waar je mee bezig bent. Je hebt geen doel, dus je gaat volledig aan de gang met jouw eigen creativiteit! Laat jezelf verrassen door de kleuren die jij kiest. Leer jezelf op een andere manier kennen. Op basis van gevoel, energie en levenservaringen kom je tot een vindingrijk schilderij. Zonder oordeel, hechting, verwachting of afkeer, heb jij de aandacht op jezelf en het moment.

Wat heb je nodig?
Neem voor de zekerheid oude doeken mee, om je kwasten schoon te maken én je handen aan af te vegen.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de activiteit vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven