Workshop: mediteren

29Jun09:3012:00Workshop: mediterenRust vinden in drukte of chaos09:30 - 12:00 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

Other Events

Details

Neem jij vaak genoeg een momentje voor jezelf?

In deze tijd hebben we het allemaal heel druk. Ons hoofd zit vaak vol met allerlei gedachten of zaken die je nog moet doen. Hoe ga je hier nu op een goede manier mee om? En hoe zorg je ervoor dat jij jezelf niet voorbij loopt? Gun jij jezelf genoeg ruimte om even tot rust te komen en alles even voor jezelf op een rijtje te zetten? Het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen om weer even op te laden. Doe jij dit al, of is dit nog een aandachtspuntje voor jou? Mediteren kan jou hierbij helpen.

” In deze ervaringsgerichte workshop ervaar je wat mediteren voor jou kan betekenen of hoe je dit kunt inzetten voor jouw eigen gezondheid. Ieder doet dit in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Maak kennis met mediteren en ervaar of dit iets voor jou is” 

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in mediteren. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in Crime mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Ervaring met mediteren is niet nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze ervaringsgerichte work-out:

  • heb jij ervaren wat mediteren is;
  • weet je waarvoor jij het kunt gebruiken;
  • heb je inzicht gekregen is wat mediteren voor je zou kunnen betekenen.

Een woordje van de docent

” Mediteren is voor iedereen, voor mij persoonlijk heeft het vrijheid en ruimte gegeven ”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

3 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven