Workshop: Modern Besturen

11Mei19:3021:00Workshop: Modern BesturenLeer hoe je samen met andere bestuurders invulling kunt geven aan het versterken van jullie eigen bestuur!19:30 - 21:00 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Online

Other Events

Details

Staan jullie als bestuur stil bij de veranderde omgeving, en bij kansen of bedreigingen voor je club? Hoe gaat het met het reilen en zeilen van jullie vereniging én met de toekomstbestendigheid? Hoe ga je als bestuur om met zaken als leiderschap, optimale samenstelling, het uitnodigen van nieuwe bestuursleden en positieve positionering?

”Wij nodigen jouw vereniging graag uit voor de workshop ‘Modern Besturen’. Tijdens de bijeenkomst leer je hoe je samen met andere bestuurders invulling kunt geven aan het versterken van jullie eigen bestuur.”

Lesdata:
dinsdag 11 mei 2021


Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Tijdens deze workshop;

  • Houd je een open gesprek met bestuurders van verschillende clubs over bestuurswerk;
  • Leer je kansen signaleren om jouw bestuur te versterken;
  • Leer je wat leiderschap en visie binnen een vereniging betekenen;
  • Leer je hoe je het bestuur positief positioneert binnen de vereniging;
  • Ontmoet je andere bestuurders met wie je ervaringen uit kan wisselen en heb je de kans van elkaar te leren.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven