Workshop: muziek bij la femme vitaal

30Aug15:1517:00Workshop: muziek bij la femme vitaalKruip achter een drumstel, pak de gitaar of probeer het keyboard!15:15 - 17:00 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Vrijdag) 15:15 - 17:00

Locatie

Meerhoutstraat 2bis. Goed om te weten; het pand van La femme vitaal bevind zich in een oude basisschool.

Other Events

Details

Ga lekker aan de slag met muziek!

Vind jij muziek luisteren leuk? En lijkt het je leuk om zelf ook een keer een muziekinstrument te bespelen? Dan is deze workshop iets voor jou!
Vrijwilliger Margie van La Femme Vitaal neemt je mee op muzikale reis. Jij mag zelf achter het drumstel kruipen, het keyboard uitproberen of de gitaar pakken!

Goed om te weten: je hoeft geen ervaring te hebben met het maken van muziek. Je hoeft er ook niet goed in te zijn. Het gaat in deze workshop puur om de ervaring. Op een gezellige manier maak jij kennis met het maken van muziek. Misschien ontdek jij wel een verborgen talent!

Wat heb je nodig?
Voor deze activiteit heb je niets nodig.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de activiteit vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!2

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven