(VOL) Workshop: Natuurdruk

19Aug10:0013:30(VOL) Workshop: NatuurdrukMaak een prachtige creatie met bloemen of planten 10:00 - 13:30

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 13:30

Locatie

Grafische Werkplaats RAAF (in Electron), Belcrumweg 19, 4815 HA Breda

Other Events

Details

Hou jij van planten? En wil je graag creatief aan de slag?
Dan is deworkshop Natuurdruk de ideale combinatie!

 

Tijdens de natuurdruk workshop maak je kleurrijke prints. Dit doe je door diverse bloemen, bladeren, gras, veren of andere natuurlijke producten af te drukken met inkt onder een pers. Dit doe je in de grafische werkplaats RAAF. Zij hebben een atelier waar je oude grafische druktechnieken kunt doen, zoals etsen en zeefdrukken. De werkplaatsbeheerder geeft uitleg hoe je de leukste resultaten in natuurdruk kan krijgen.

Wat is zo tof aan jouw workshop?
Je maakt ongeveer 6 tot 8 prints, en elke afdruk is uniek! Je werkt in een kleine groep op een creatieve werkplek, boordevol vol inspiratie om je heen. Je hebt geen teken- of schilderervaring nodig. Iedereen gaat naar huis met vrolijke resultaten die gegarandeerd in een lijstje aan de muur mogen komen te hangen!

                   

 

Benodigdheden
– Kleren die vies mogen worden
– Zelf bloemen of planten meenemen

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en het leuk vind om creatief met planten aan de slag te gaan! Tip: Neem gezellig een andere (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven