WORKSHOP: Ontwerpen voor beginners: Werken met Canva

12Dec19:1521:45WORKSHOP: Ontwerpen voor beginners: Werken met CanvaGa aan de slag met het maken van een mooie flyer, poster, uitnodiging of posted voor social media. 19:15 - 21:45

Tijd

(Dinsdag) 19:15 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Wil jij aan de slag met het maken van een aansprekende flyer of een mooie & simpele post voor op jouw social media kanalen? Dan is deze praktische workshop echt iets voor jou!

 

Je kent het wel, er komt een activiteit of event aan, er is een nieuwe opening, een jubileum te vieren of een vrijwilliger die je graag in het zonnetje wil zetten. Denk bijvoorbeeld aan kerstwensen of een nieuwjaarsgroet voor je vrijwilligers. Maar hoe doe je dat?

Je wilt een leuke flyer, uitnodiging of post maken die er goed uitziet. Een die jouw lezers/volgers/kijkers aanspreekt om mee te doen, actie te ondernemen of gewoonweg te informeren. Maar hoe ga je aan de slag? Tegenwoordig komt een gave poster niet meer van een grafisch ontwerper. Een beetje van jezelf én een beetje van Canva.

In deze workshop ‘werken met canva’ nemen wij je mee in de wondere wereld die Canva heet. Content die je erg makkelijk zelf kunt maken en gebruiken.

Canva is een eenvoudig programma dat voor verschillende communicatie doelen in te zetten is. Je geeft jouw uiting ‘The final touch’.

Wist je dat je tijdens deze workshop eenvoudig een template leert maken dat voor jouw organisatie meerdere keren te gebruiken is voor posts op social kanalen? Op die manier scheelt het je werk en ziet jouw content er altijd netjes en herkenbaar uit voor jullie volgers/lezers.

Doelgroep
Vrijwilligers & organisaties die graag willen weten hoe je canva kunt gebruiken om een social media template te maken en een flyer leert ontwerpen voor jouw evenement of activiteit.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Docent

Eva Ubben

Hey social media

Learn More

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven