Rise & shine met ochtendyoga

31Jul06:0007:00Rise & shine met ochtendyogaAls de zon opkomt, doe jij deze heerlijke yogasessie06:00 - 07:00 18 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 06:00 - 07:00

Locatie

Valkenberg park Breda, je herkent de plek aan de beachflags van You are the buddha

Other Events

Details

Ervaar de kracht van yoga bij zonsopgang in de vrije buitenlucht!

Begin de dag in vrede en vol energie! Sluit je aan bij Project Sunrise Yoga in het prachtige Valkenbergpark. Adem en beweeg in harmonie met de natuur te. Samen ontvangen we de nieuwe dag met open armen!

“Yoga bij zonsopgang is niet alleen lekker om in je lichaam te landen, maar zorgt ook voor innerlijke rust en verbinding met anderen. Het is een unieke manier om je dag te beginnen. Met een positieve instelling worden we samen omgeven door de natuurlijke schoonheid van het park.

Wat heb je nodig?

  • Losse kleding
  • Sokken (meedoen op blote voeten mag ook)
  • Matje of handdoek

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega! Ervaring met yoga is niet nodig.

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

18 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven