Workshop: samen zingen (live muziek maken)

28Jul14:0016:00Workshop: samen zingen (live muziek maken)Maak samen muziek met mede-vrijwilligers en live artiesten!14:00 - 16:00

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 16:00

Locatie

Stichting Tientjes, Kloosterlaan 14, 4811 EA Breda

Other Events

Details

Hou jij van muziek? En kun jij jezelf helemaal verliezen in zingen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Op 28 juli organiseert Stichting Tientjes een zangmiddag. Je gaat onder begeleiding lekker samen zingen. Er zijn ook muzikanten aanwezig, zoals een gitarist, accordeonist en zangeressen. Met z’n allen zingen we eenvoudige liedjes, zodat je lekker mee kan doen.

Programma
Inloop: 13.30 uur.
Start muziek middag: 14.00 tot 16.00 uur

Wist je dat samen zingen verbinding schept en het de aanmaak van het gelukshormoon stimuleert?

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse  hebben in muziek. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven