Workshop: strandtassen maken

31Jul14:0016:00Workshop: strandtassen makenMaak jouw eigen ontwerp op canvas!14:00 - 16:00 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 14:00 - 16:00

Locatie

Veilingkade 12a, 4815HC Breda

Other Events

Details

Creatief aan de slag

Ben jij creatief en graag met je handen bezig? Dan is deze creatieve workshop iets voor jou! Op het leukste stadsstrand van Breda (Belcrum Beach) ga je aan de slag met het maken van zelfgemaakte strandtassen.

Wat heb je nodig?

  • Kleding die lekker zit en die vies mag worden.
  • Lap of oude theedoek, om de kwasten af te vegen.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega! Kinderen zijn ook van harte welkom. Je hebt geen ervaring nodig.

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

10 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven