Mei, 2021

17Mei19:0021:00Workshop taalvrijwilligers: Online werkvormenAan de slag met online werkvormen ter ondersteuning van jouw Taalmaatje

Tijd

(Maandag) 19:00 - 21:00

Locatie

Online, Microsoft Teams

Details

Ben jij TAAL-vrijwilliger en begeleid jij jouw Taalmaatje nu voornamelijk ONLINE? En ben je daarvoor op zoek naar leuke, nuttige online werkvormen? Dan is deze online workshop iets voor jou!

In deze online workshop gaan we aan de slag met werkvormen en opdrachten die jij kunt gebruiken bij de digitale ondersteuning van spreek,- en leesvaardigheid NT2 van jouw Taalmaatje. Hierbij kan je denken aan: Videobellen, Spraakberichten, Appen, mailen en hoe je elkaar eventueel online kunt ontmoeten via Microsoft-Teams.

Lijkt het jou interessant om meer kennis op te doen en nog beter te weten hoe jij jouw Taalmaatje digitaal kunt ondersteunen? Meld je dan aan, wij helpen jou graag verder!

Doelgroep
Ben je als TAAL-vrijwilliger aangesloten bij een organisatie van Breda-Taal? Dan is de training iets voor jou. Weet jij niet zeker of jouw (toekomstige) organisatie, hierbij aangesloten is? Neem dan contact op met BredaTaal, Peter van Gijsel, 06-44944503 helpt je verder!


Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie – inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze bijeenkomst:

  • Weet jij wat de mogelijkheden zijn op het gebied van digitale werkvormen
  • Heb je inzicht in opdrachten die jij kunt gebruiken bij de digitale ondersteuning van jouw taalmaatje
  • Weet jij hoe je de middelen kunt inzetten om jouw taalmaatje een stapje verder te brengen.

Docent

Cynthia Neger

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar top
X
X
X