Workshop: Tennis

29Jul14:0016:00Workshop: TennisOntdek deze racketsport en sla samen een balletje!14:00 - 16:00 30 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 16:00

Locatie

Kantenbeemd 1,4824 NB Breda

Other Events

Details

Hou jij van sport? Dit is jouw kans om te kijken of tennis iets is voor jou!

Door te sporten en te bewegen, blijf je lekker fit. Tijdens deze workshop bij Tennisvereniging de Haagse Beemden maak jij op een laagdrempelige manier kennis met tennis. Dit is een leuke racketsport om samen te spelen. Doe jij een potje mee?

”Ervaring met tennis is niet nodig. Je gaat uitproberen of dit iets voor je is!”

Wat heb je nodig?

– Sportkleding
– Sportschoenen
– Heb je zelf een racket? Dan mag je deze meenemen!

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

30 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven