Workshop: wervende vacaturetekst schrijven september

27Sep19:3021:30Workshop: wervende vacaturetekst schrijven septemberSpeel jij in op de nieuwe energie van vrijwilligers?19:30 - 21:30 16 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Op zoek naar vrijwilligers? Zorg voor een sprekende tekst!

Doe mee aan de workshop vacature schrijven. Een inspirerende avond waarin we je leren hoe je de mooiste, grappigste en meest aansprekende vacatures schrijft. Zodat ook jíj die enthousiaste vrijwilligers aanspreekt!  

Je gaat aan de slag met een opvallende kop, een origineel verhaal en een pakkende inhoud. Aan het eind van de avond heb jij een sprankelende oproep waar een vrijwilliger “JA” tegen zegt! Nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor de workshop vacature schrijven, kosteloos voor Bredase vrijwilligersorganisaties.

De periode na de vakantie is hét moment waarop nieuwe vrijwilligers zin hebben om aan de slag te gaan! Doe mee met de workshop, zodat jouw vacature hoge ogen gooit op onze vacaturebank (en andere plekken).

Doelgroep 
Iedereen die met vrijwilligers werkt! Dus bijvoorbeeld vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden van Bredase vrijwilligersorganisaties.  

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop:  

  •  Heb je een wervende vacaturetekst in handen.
  •  Heb je inzicht gekregen in hoe je een goede vacaturetekst opbouwt.
  •  Weet je waarom het zo belangrijk is om te bepalen voor welke doelgroep jouw vacature interessant is.
  • Heb je een praktisch handboek met tips waarmee je ook toekomstige vacatureteksten zo uit je mouw schudt.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

16 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven