Workshop: Yoga

07Dec18:3019:30Workshop: YogaNeem een moment je voor jezelf tijdens deze yogaworkshop 18:30 - 19:30 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 18:30 - 19:30

Locatie

In het station van Breda, tegenover de starbucks

Other Events

Details

Ervaar wat yoga voor jou kan doen! Maak verbinding met lichaam en geest

Het is niet altijd makkelijk om rust te vinden, te relaxen of te ontspannen. Soms lukt het even niet door de drukte, of de waan van de dag. Hoe zorg je er dan voor dat je toekomt aan ontspanning? Dat zijn vragen waar Marlies van Yogastudio You Are the Buddha antwoord op geeft. In deze workshop leer je hoe je yoga kunt gebruiken om te ontspannen. Zo kom je dichter bij jezelf.

Wat heb je nodig?

  • Losse kleding
  • Sokken (meedoen op blote voeten mag ook)
  • Matje

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en wil ontspannen met yoga.  Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Ervaring met yoga is niet nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven