Workshop: Yoga

19Aug17:0018:00Workshop: YogaKom lekker los op deze ontspannen middag17:00 - 18:00 23 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 17:00 - 18:00

Locatie

In het station van Breda, tegenover de starbucks

Other Events

Details

Ervaar wat yoga voor jou kan doen! Maak verbinding tussen jouw lichaam en geest

Het is niet altijd makkelijk om rust te vinden, te relaxen of te ontspannen. Soms lukt het even niet door de drukte, of de waan van de dag. Hoe zorg je er dan voor dat je toekomt aan ontspanning? Dat zijn vragen waar Marlies van Yogastudio You Are the Buddha het antwoord op geeft. In deze workshop leer je hoe je yoga kunt gebruiken om te ontspannen. Zo kom je dichter bij jezelf.

Wat heb je nodig?

  • Losse kleding
  • Sokken (meedoen op blote voeten mag ook)
  • Matje of handdoek

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega! Ervaring met yoga is niet nodig.

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

23 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven