Workshop: ZenTangle / Meditatief tekenen

07Dec14:0016:00Workshop: ZenTangle / Meditatief tekenenOntdek wat er leeft in jouw onderbewustzijn14:00 - 16:00 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 16:00

Locatie

Stichting Tientjes, Kloosterlaan 14, 4811 EA Breda

Other Events

Details

Maak op basis van jouw intuïtie een tekening. Geef vorm aan jouw onderbewustzijn!

“Zentangle” is een soort meditatie en tegelijkertijd ook een kunstvorm. Deze tekenvorm is een pentekening. De tekening is altijd opgebouwd uit eenvoudig te tekenen lijnen. Samen vormen die patronen. Door elke lijn bewust te tekenen, verhoogt het tekenen van een Zentangle je aandacht. De tekeningen zijn vaak in zwart, maar soms wordt ook kleur gebruikt, of aquarel toegevoegd. Het tekenen zelf is al een genot. Maar ook de resultaten zijn het bekijken waard. Iedereen kan dit!

Wist je dat: Zentangle kun je gebruiken om creativiteit te stimuleren, aandacht te verhogen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, je gemoedstoestand te veranderen, je zelfvertrouwen te verhogen of gewoon om iets moois te creëren.

         

 

 

 

 

Inloop: 13.30 uur
Start workshop: 14.00 tot 16.00 uur

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en het leuk vinden om op intuïtief aan de slag te gaan.
Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven