Ontspannen met yoga

12Jul13:0014:30Ontspannen met yogaLeer ontspannen met yoga13:00 - 14:30

Tijd

(Maandag) 13:00 - 14:30

Locatie

Bastionstraat 13, 4817 LD Breda

Other Events

Details

Maak verbinding tussen jouw lichaam en geest

Het is niet altijd makkelijk om rust te vinden, te relaxen of te ontspannen. Soms lukt het even niet door de drukte of de waan van de dag. Maar hoe zorg je er voor dat je toekomt aan ontspanning? Dat zijn vragen waar Sanne van YogaPuur Breda antwoord op geeft. In deze workshop leer je hoe je yoga kunt gebruiken om te ontspannen. Daarnaast kom je dichter bij jezelf. Dit alles laat Sanne je ervaren doormiddel van oefeningen.

Wat heb je nodig?

  • Losse kleding
  • Sokken (meedoen op blote voeten mag ook)

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en wil ontspannen met yoga.  Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in Crime mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Ervaring met yoga is niet nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

  • Je weet wat je kunt doen om ook thuis tot rust te komen.
  • Je hebt inzicht gekregen in je eigen lijf.
  • Je bent je bewust welke posities en oefeningen je kunt gebruiken om je hoofd leeg te maken en je lichaam te ontspannen

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven