Zelfcompassie - Zijn wie je bent!

18Mei09:3012:00Zelfcompassie - Zijn wie je bent!Accepteer jij wie jij bent?09:30 - 12:00 2 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

Other Events

Details

Durf jij écht jezelf te zijn? Of vind jij dit soms lastig?

Zijn wie je bent, dat klink misschien simpel. Maar soms is het makkelijker gezegd dan gedaan! In vriendschappen, in je vriendengroep, bij familie, op de sportschool, tijdens betaald werk of vrijwilligerswerk… Op alle plekken vertoon je misschien verschillend, wisselend gedrag. Mensen zullen jou waarschijnlijk op verschillende manieren ervaren en kennen. Niks mis mee natuurlijk! Zolang jij nog wel het gevoel hebt dat jij echt jezelf kan zijn. En daarbij is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en compassie te hebben voor jouzelf!

In deze training ga je aan de slag met hoe jij op een compassievolle manier met je zelf om kunt gaan. Je leert dat jij goed bent zoals je bent en jezelf mag accepteren voor wie bent én wat jij doet.

‘’Niemand is perfect! Dat hoef jij ook niet te zijn. Jij bent jij en dat is mooi.
Samen werken we aan hoe jij met meer compassie voor jezelf kan zorgen en na het volgen van de training wellicht ook naar jezelf kijken.” 

Benodigdheden

  • Matje 
  • Dekentje
  • Pen en papier

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft op om een creatieve wijze aan de slag te gaan met mindfulness, mag meedoen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Locatie
De training wordt fysiek verzorgd. Indien de training  live niet door kan gaan i.v.m. de coronamaatregelen ,wordt de training online verzorgd via Microsofts-Teams.

Opties:

Fysiek van 09.30 tot 12.00 uur
Online van 09.30 tot 11.30 uur

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven