Zilver fitness - Fitness speciaal voor 55+

29Aug10:0011:00Zilver fitness - Fitness speciaal voor 55+10:00 - 11:00 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 10:00 - 11:00

Locatie

Terheijdenseweg 498, 4826 AB Breda

Other Events

Details

Hou jij van sport en ben jij 55 jaar of ouder? Dan is deze workshop zilverfitness iets voor jou!

In deze sportieve training, ga je samen met andere vrijwilligers aan de slag met 3 basis elementen om vitaal te blijven namelijk: kracht, lenigheid en conditie.  Zo ga je samen ontdekken waar jouw krachten liggen en jezelf uitdaging in wat er bij jou past.

”Het fijne aan onze workshop is dat iedereen mee kan doen. Of je nu blessures hebt, minder vitaal bent, een beperking hebt of niet weinig sportervaring hebt, dat maakt niet uit! iedereen die graag mee wil doen is welkom. De docenten kunnen makkelijk schakelen en richten het programma zo in dat iedereen op zijn eigen tempo en niveau mee kan doen.”

Benodigdheden
– Sportieve kleding
– Flesje drinken
– sportschoenen

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in sport & bewegen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst  

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde.
Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

1 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven