ZOMERPROGRAMMA

01JulHele dag03SepZOMERPROGRAMMADoe jij mee aan één van onze creatieve, actieve of sportieve workshops tijdens het zomerprogramma?(Hele dag)

Tijd

Juli 1 (Donderdag) - September 3 (Vrijdag)

Locatie

In Breda

Other Events

Details

Zet jij je vrijwillig in? Voor jezelf, een ander en onze mooie stad Breda? Dan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan ons zomerprogramma! In juli en augustus organiseren wij vanuit MOOIWERK in samenwerking met allerlei vrijwilligersorganisaties, sportclubs en verenigingen toffe workshops waar jij aan kunt deelnemen. Creatieve, actieve en sportieve workshops waarbij ontmoeting centraal staat, jij andere vrijwilligers leert kennen en kennis maakt met toffe (vrijwilligers)organisaties in de stad.

”Van schilderen tot zelfverdediging en van yoga tot een natuurwandeling. Of je nu een buiten mens bent of toch liever iets creatiefs doet: het komt allemaal voorbij bij de meest uiteenlopende vrijwilligersorganisatie en sportverenigingen. Voor ieder wat wils!”

Lijkt het jou leuk om tijdens de zomerperiode mee te doen met leuke vrijwilligersklussen? En en door middel van een toffe workshops nieuwe contacten op te doen? Dan is het zomerprogramma zeker iets voor jou! Houd ons in de gaten, het aanbod komt snel online!

Wanneer?
Gedurende gehele zomerperiode – van 1 juli tot 3 september

Wie mag er mee doen? Alle Bredase vrijwilligers!
Als Bredase vrijwilliger mag jij kosteloos aan de workshops deelnemen. Het maakt niet uit of jij 1x per jaar achter de bar staat tijdens jouw favoriete festival, 1x in de week bijles geeft of dat jij een eigen initiatief hebt. Als jij je vrijwillig (georganiseerd of ongeorganiseerd, flexibel of projectmatig of wekelijks) inzet voor jezelf of een ander, dan ben jij van harte welkom. Ken jij andere vrijwilligers of bekende in jouw omgeving die vrijwilliger willen worden? Neem ze dan vooral mee, wie weet vinden zijn een organisatie die bij hen past! Geef dit wel even bij ons door.

Scroll naar boven