Taakie: de digitale assistent vrijwilligerszaken

Als iets moet, heb je er eigenlijk al geen zin meer in. Zo is het ook met vrijwilligerstaken op de club. Verplicht en met tegenzin een bardienst draaien of wedstrijdje fluiten? Dat levert lange gezichten op. Niet doen! Laten we het vooral leuk houden. Dat kan met Taakie, de digitale assistent vrijwilligerszaken.

 

Taakie maakt vrijwilligerswerk leuk. Dat doe je door leden alleen te vragen voor ’taakies’ die bij ze passen. Dat doen we met slimme technologie die leden en taakies met elkaar matcht. Op basis van ledenprofielen en voorkeuren kijken we wie het beste bij een taakie past, en die sturen we een uitnodiging. Binnen drie klikken heb je het geregeld. Uit ervaring weten we dat als een taakie goed bij de interesse van de vrijwilliger past, mensen sneller en met meer plezier iets voor hun club willen doen. Dat komt de sfeer en daarmee het verenigingsleven ten goede. Iedereen blij. En zeker de vrijwilligerscoördinator, die met Taakie eenvoudiger en doeltreffender leden bij de vereniging betrekt en daardoor tijd overhoudt.

 

Interesse?

 

Wil jij meer weten over Taakie? Meld je dan nu kosteloos aan voor het webinar via deze link! We laten Taakie aan je zien en er is alle gelegenheid om vragen te stellen. Ben je na afloop overtuigd van Taakie? Dan kun je direct met de app aan de slag. Vanuit de gemeente wordt er namelijk geld beschikbaar gesteld om jouw sportvereniging een jaar lang gratis Taakie te bieden!

 

01Nov19:0020:00Taakie: De digitale assistent vrijwilligerszaken.Snel en simpel leden betrekken bij de club als vrijwilliger? Ga aan de slag met Taakie!19:00 - 20:00 32 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven