Een verrassing voor 55 vrijwilligers van WIJ!

Vrijwillige inzet: het maakt Breda zoveel mooier. En dat mag gezien worden! De vraag aan MOOIWERK was of of we nog een leuk idee hadden voor het waarderen van de vrijwilligers van WIJ, werkzaam voor de wijk Heusdenhout – Brabantpark en wijkcentrum ’t Houwke. Door corona was voor sommigen sinds maart 2020 een fysieke ontmoeting namelijk iet meer mogelijk. Hoe mooi is het dan om een kaartje te sturen? Om te laten weten, dat er aan ze gedacht wordt?

Maar liefst 55 vrijwilligers kregen het speciale Bredase wenskaartje. In elk kaartje stond een handgeschreven persoonlijke boodschap. En dit werd goed ontvangen! Een klein gebaar, met grootse impact. “Het is een feestje om te zien hoe zo’n waardering bij de vrijwilligers binnenkomt.”

Een paar van de reacties…

“Zojuist de post opgepikt, waar je mooie kaart tussen zat. Ja, dan prikken mijn ogen. Je weet me wel te raken. Dank je wel! Hopelijk tot snel.”

“Wat een lieve kaart, dank je wel, ik hoop dat ’t Houwke snel weer open gaat.”

“Bij ons gaat alles goed. Waarschijnlijk worden Theo en ik binnenkort geprikt met het Astra Zenica vaccin. Nu is alles nog onzeker, maar we hebben goede hoop dat we elkaar na de zomer  weer kunnen ontmoeten.”

“Dank je wel voor de lieve kaart! Zoiets doet mij goed.”

Ook een kaartje naar je vrijwilligers versturen?

Ook zo’n mooi wenskaartje sturen naar je vrijwilligers? Kijk dan op deze pagina. Je vrijwilligers waarderen op een andere manier? Dat kan! MOOIWERK ondersteunt graag waar nodig. Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven