Informatiebijeenkomst Communication Challenge

14Jun10:0011:00Informatiebijeenkomst Communication ChallengeKan jouw organisatie of club wel een nieuwe website, poster, folder of een promotiefilmpje gebruiken?10:00 - 11:00 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 10:00 - 11:00

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Voor organisaties die hulp bij communicatie kunnen gebruiken!

Kan jouw organisatie of club wel een nieuwe website, poster, folder of een promotiefilmpje gebruiken? Of willen jullie iets doen met sociale media, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst over de Communication Challenge! In september gaan studenten van de opleiding communicatie weer aan de slag. Wie weet, dit keer voor jou!

Hoe werkt het?
Lijkt dit je wel wat? Meld je dan aan voor één van de twee informatiebijeenkomsten.

Tijdens de informatiebijeenkomst legt docent Raimke Groothuizen uit wat de studenten gaan doen tijdens de Communication Challenge. Ze vertelt wat de studenten voor jouw organisatie kunnen betekenen, én wat er nodig is aan begeleiding. De meeste vraagstukken gaan over het krijgen van meer naamsbekendheid, werven van vrijwilligers of het aantrekken van bezoekers. Er is ook ruimte om te sparren over welk vraagstuk voor jouw organisatie interessant is! 

Interesse?
Meld je aan voor één van de twee informatiebijeenkomsten. Na afloop kun je aangeven of je mee wil doen aan de Communication Challenge door je concrete vraagstuk aan te melden, of niet. Deze bijeenkomst is bedoeld als informatiemoment, zodat je goed kan afwegen of dit bij jouw organisatie past. 

Let op: deelname aan één van de informatiebijeenkomsten is verplicht als je mee wil doen aan de Communication Challenge. Kan je niet op de geplande momenten, maar wil je wel graag meedoen? Neem dan direct contact op met Raimke door te mailen naar R.Groothuizen@avans.nl.  

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven