Online Informatiebijeenkomst: Communication Challenge

20Jun19:3020:30Online Informatiebijeenkomst: Communication ChallengeKan jouw organisatie of club wel een nieuwe website, poster, folder of een promotiefilmpje gebruiken?19:30 - 20:30

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 20:30

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Voor organisaties die op zoek zijn naar communicatiemiddelen. 

Kan jouw organisatie of club wel een nieuwe website, poster, folder of een promotiefilmpje gebruiken? Of willen jullie iets doen met sociale media, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst over de Communication Challenge! In september gaan studenten van de opleiding communicatie weer aan de slag. Wie weet, dit keer voor jou!

Hoe werkt het?

Lijkt dit je wel wat? Meld je dan aan voor één van de twee informatiebijeenkomsten.

Tijdens de informatiebijeenkomst legt docent Raimke Groothuizen uit wat de studenten gaan doen tijdens de Communication Challenge. Ze vertelt wat de studenten voor jouw organisatie kunnen betekenen, én wat er nodig is aan begeleiding. De meeste vraagstukken gaan over het krijgen van meer naamsbekendheid, werven van vrijwilligers of aantrekken van bezoekers. Tijdens deze bijeenkomst is er ruimte om te sparren over welk vraagstuk voor jóuw organisatie interessant is! 

Interesse?
Meld je dan aan voor één van de twee informatiebijeenkomsten. Na afloop kun je aangeven of je mee wil doen aan de Communication Challenge door je concrete vraagstuk aan te melden. Deze bijeenkomst is bedoeld als informatiemoment, zodat je goed kan afwegen of dit bij jouw organisatie past. 

Let op: deelname aan één van de informatiebijeenkomsten is verplicht als je mee wil doen aan de Communication Challenge. Kan je niet op de geplande momenten, maar wil je wel graag meedoen? Neem dan contact op met Raimke via R.Groothuizen@avans.nl.  

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven