MEER NAAMSBEKENDHEID VOOR JOUW ORGANISATIE

06Jun19:1521:30MEER NAAMSBEKENDHEID VOOR JOUW ORGANISATIEWil jij (nog) meer opvallen bij bezoekers en vrijwilligers?19:15 - 21:30 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:15 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

ZICHTBAAR ZIJN BIJ JE DOELGROEP, HET IS OH-ZO BELANGRIJK! PAS ALS MENSEN JOU KENNEN, WETEN VRIJWILLIGERS EN BEZOEKERS JOUW ORGANISATIE TE VINDEN. MAAR HOE ZORG JE NOU DAT JOUW ORGANISATIE BEKENDER WORDT?

Klinkt jou dit bekend in de oren?
“We kunnen meer bezoekers gebruiken, maar weten niet hoe we ze kunnen bereiken.”
“We willen een nieuwe doelgroep aantrekken, maar ze weten ons niet te vinden.”

Deze vragen horen we steeds vaker. Herkenbaar? Dan is de workshop “meer naamsbekendheid voor jouw organisatie” echt iets voor jou! Twee docenten van Avans leren ons de fijne kneepjes van het (marketing)vak. Je gaat gelijk aan de slag met concrete opdrachten om jouw organisatie op de kaart te zetten. 

Extra!
Na de workshop kun je gelijk aan de slag met de naamsbekendheid van jouw organisatie. Maar we snappen helemaal dat je daar nog wel wat extra hulp en tips bij kan gebruiken. Daarom is er ook nog een coaching sessie op dinsdag 27 juni (15.00-17.00 uur). In deze bijeenkomst krijg je persoonlijke begeleiding van docenten van Avans. Zij helpen je bij het verder uitwerken van je plan. Ook is er ruimte om al je vragen op marketinggebied te stellen.
Wil jij jouw organisatie ook op de kaart zetten? Meld je dan snel aan! 

Ook gaaf om aan mee te doen (TIP): The Communication Challenge!

Wil je meedoen?
Meld je aan door te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Deelname is kosteloos voor Bredase vrijwilligersorganisaties!

Datum en tijd
Dinsdag 6 juni – 19.15 – 21.30 uur.
Optioneel 27 juni – 15.00 – 17.00 uur (extra coaching sessie). 

Locatie
Avans Hogeschool 

Doelgroep
Bestuursleden, vrijwilligerscoördinatoren en iedereen die zich bezighoudt met de communicatie van Bredase vrijwilligersorganisaties  

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen. 

Aanmelden & Afmelden
Wil je meedoen? Meld je dan snel aan door te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan je er toch niet bij zijn?  Laat het ons zo snel mogelijk weten door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl. Dan kunnen we een ander blij maken met jouw plekje.  

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder! 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven