INLOOPBIJEENKOMST: SUBSIDIEAANVRAGEN

16Nov16:0019:00INLOOPBIJEENKOMST: SUBSIDIEAANVRAGENBespreek al jouw subsidievragen met de gemeente Breda16:00 - 19:00 13 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 19:00

Locatie

Stadskantoor (Claudius Prinsenlaan 10). Vergaderruimte A0.40. Dit is de eerst ruimte rechts om de hoek, bij de ingang van het Chassé theater

Other Events

Details

Ben je benieuwd welke subsidiemogelijkheden er zijn?  Of heb je concrete vragen over een subsidie?

Om jouw vereniging of vrijwilligersorganisatie draaiende te houden, maak je kosten. Bijvoorbeeld om een nieuw project te starten, om nieuwe doelgroepen te kunnen bereiken, of om je bestaande initiatief te versterken.

Je kunt hiervoor (onder bepaalde voorwaarden) subsidie aanvragen. Wil je weten hoe dit precies werkt? En heb je vragen? Meld je dan aan voor deze inloopbijeenkomst over subsidies! Medewerkers vanuit de gemeente Breda zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden. 

Let op: het is een inloopbijeenkomst waar je jouw vragen kan stellen. Er wordt géén presentatie gegeven. Het spreekuur is van 16.00 tot 19.00. Je mag zelf kiezen op welk tijdstip je komt. 

Benodigdheden
Denk voor de bijeenkomst alvast na over waar je financiering voor wil aanvragen, en welke vragen je hebt. Op die manier kunnen de begeleiders je het beste helpen. 

Lesdata
Donderdag 16 november 2023

Wil je ook meedoen aan andere workshops over financieringsmogelijkheden? Dat kan! 
Fondsenwerving in de praktijk: 09 nov 2023

Locatie
Stadskantoor (Claudius Prinsenlaan 10). Vergaderruimte A0.40. Dit is op de begane grond van het stadskantoor, aan de kant van de ingang van het Chassé Theater. Als je het stadskantoor via die zijde binnenloopt is het de eerste ruimte rechts om de hoek.

 Ons advies: kom samen met een andere vrijwilliger van jouw vereniging of stichting. Op die manier kan meer informatie tot je nemen voor jullie club of organisatie en kan je sneller aan de slag voor het werven van fondsen!

Doelgroep
Deze inloopbijeenkomst is geschikt voor iedereen die financiering aan wil vragen voor zijn organisatie/ vereniging. Bijvoorbeeld bestuurders en penningmeesters van organisaties/verenigingen. Tip: neem jouw (mede) vrijwilliger mee!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop:

  • Na jouw bezoek aan het inloopspreekuur zijn al jouw subsidievragen beantwoord.
  • Of heb je, indien van toepassing, contactgegevens gekregen van de persoon die jou persoonlijk verder kan helpen.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

13 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven