SUCCESVOL WERVINGSPLAN 2024: DE IDEALE WERVINGSMETHODE

06Feb19:3021:45SUCCESVOL WERVINGSPLAN 2024: DE IDEALE WERVINGSMETHODEBepaal je doelgroep en de manier waarop jij ze binnenhaalt.  19:30 - 21:45 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Op zoek naar vrijwilligers? Wij helpen je een handje!

Het vinden van nieuwe vrijwilligers kan een uitdagende klus zijn. Maar als je weet wie je zoekt dan wordt het gelijk een stuk makkelijker (en leuker 😉). Wie zoek je precies en hoe ga je ze werven? Gebruik je bijvoorbeeld NLdoet, of liever burendag? Werf je liever tijdens één van je reguliere activiteiten? Kan ook! Er zijn tal van mogelijkheden om nieuwe vrijwilligers naar binnen te trekken. Ga aan de slag met een wervingsplan voor 2024. Dit gaat je de rest van het jaar gaat helpen om vrijwilligers te werven

Wist je dat: ‘‘Op het moment dat je iedereen wil aanspreken, je eigenlijk niemand aanspreekt? Dus weet je wie je zoekt! En spreek je ze op de juiste manier aan. Dan komen ze vanzelf!” 

Lesdata
Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen:
Dinsdagavond 6 februari 2024
Donderdagavond 29 februari 2024

Indien jij voor deze workshop inschrijft, hoef jij niet nogmaals in te schrijven voor de vervolg bijeenkomst op 29 februari. Je staat dan gelijk ingeschreven voor beide dagdelen.

Wil jij alleen 06 februari meedoen? Geen probleem, ook dat is mogelijk!
Schrijf je dan vooral in en geef het aan ons door via workshops@mooiwerkbreda.nl dan maken wij hier een notitie van.

Wil je alleen meedoen aan de vervolg bijeenkomst op 29 februari? Schrijf je dan hier los in voor de vervolg bijeenkomst.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligersvacatures uitzet en/of verantwoordelijk is voor de werving van vrijwilligers. Wil jij aan de slag met succesvol wervingsplan? We nodigen je uit om met 2 personen per organisatie te komen, dat werkt het beste!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze bijeenkomst: 

  • heb je inzicht gekregen in verschillende (doel)groepen die vrijwilligerswerk doen; 
  • weet je hoe je die groepen aantrekt om bij jou vrijwilligerswerk te gaan doen;
  • heb je inzicht gekregen in diverse wervingsmethodes;
  • weet je met welke wervingsmethodes en activiteiten jij in 2024 aan de slag wil 
  • heb je een succesvol wervingsplan samengesteld (deze maak je af na het volgen van de tweede sessie op 29 feb).

In de 2e bijeenkomst op 29 feb gaan we aan de slag met werving via tekst en beeld. Welke social media kanalen gebruik je om jouw doelgroep te bereiken? En hoe ziet de perfecte tekst of ‘post’ er uit waar jij jouw potentiële vrijwilliger mee aanspreekt?

Een woordje van de docent

“Als je iedereen wil aanspreken, spreek je niemand aan. Dus weet je wie je zoekt? En spreek je ze op de juiste manier aan? Dan komen ze vanzelf!”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!18

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven