Themacafé: “Vrijwilligers ontvangen & blijven boeien”

06Apr19:3021:00Themacafé: “Vrijwilligers ontvangen & blijven boeien”Heb jij mee gedaan aan het coachingsprogramma? Dan is dit themacafé wat voor jou!19:30 - 21:00

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Wil jij je laten inspireren door andere vrijwilligersorganisaties uit Breda? Doe jij zelf ook mooie dingen waarover jij kunt vertellen? Meld je dan aan voor het themacafé, speciaal voor vrijwilligersorganisaties uit Breda! Iedere maand stellen we een ander thema centraal rondom vrijwilligerswerk. Er is ruimte om te sparren en je krijgt altijd een mini-masterclass over het onderwerp van die maand. En: het zou Breda niet zijn, als het geen sfeervolle avond zou worden. Want naast dat het leerzaam is, maken we het ook gezellig!

Het eerstvolgende themacafé vindt plaats op dinsdag 6 april en heeft als thema: “Vrijwilligers ontvangen & blijven boeien”. Ben jij erbij? Klik hier om in te schrijven 

Datum & Tijd 
6 april van 19.30 tot 21.00 uur

Doelgroep
Deelnemers van het coachingsprogramma ‘Vrijwilligers werven”. 

Programma:

– Terugblik op het coachingsprogramma
Heb je meegedaan aan het coachingsprogramma “Vrijwilligers Werven”? Dan blikken we daar samen op terug. Wat werkt goed, wat lukt er minder goed? Waar is er ruimte voor verbetering? Ook als je niet hebt deelgenomen aan het programma, ga je hier veel aan hebben en kennis uit putten.

– Mini-masterclass (ca. 30 minuten) over hoe je je vrijwilligers een warm welkom geeft
Yes, een vrijwilliger gaat bij je aan de slag! Hoe ga je ze verwelkomen? Hoe zorg je dat ze goed ingewerkt worden en zich ook snel thuis voelen? En hoe zorg je ervoor dat zij niet na drie weken weer langs de achterdeur naar buiten lopen? Je leert het tijdens deze 30 minuten durende mini-masterclass!

 – Leren & Inspireren
Het themacafé eindigt altijd met het delen van ervaringen en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Als de groep groot is en het het evenement is online, doen we dat in “break-out rooms” oftewel: in kleinere groepjes. De mensen die het coachingsprogramma gevolgd hebben, hebben de mogelijkheid om dat met hetzelfde groepje te doen.

Aanmelden
Wil jij mee doen? Klik hier om in te schrijven 

Hoe gaat het in zijn werk?
Vooraanvang van de training (in dit geval 1 april en 6 april) ontvang jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie inclusief de link om mee te kunnen doen.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl   Wij helpen je dan graag verder!

Scroll naar boven