Eén keer helpen als vrijwilliger in Breda? Het kan op 15 en 16 maart!

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer NLdoet. In dat weekend steekt heel Nederland voor één keer de handen uit de mouwen. Ideaal voor iedereen die een keer vrijwilligerswerk wil doen, maar niet elke week of maand tijd heeft.

💡 TIP: vraag aan collega’s, familie of vrienden of ze meegaan! Hartstikke verantwoord, supergezellig én… gegarandeerd een goed gevoel voor iedereen.

Dit vrijwilligerswerk kun je doen in Breda

Zin om te helpen? MOOIWERK zet de NLdoet klussen in Breda voor je op een rijtje! Check hieronder welke leuke activiteit bij jou past. Achter elke activiteit vind je de dag en tijd; handig om gelijk te checken in je agenda of jij kan!

Let op: sommige klussen zijn populair. Op het moment van schrijven, staan al deze klussen nog open. Het kan zo zijn dat een activiteit vol is. Wij hopen dat je dan alsnog iets soortgelijks kunt vinden. Het kan ook zo zijn dat er weer klussen bij zijn gekomen. Kijk voor het aanbod van klussen op de website van NLdoet. MOOIWERK dankt je voor je begrip!

Eénmalige klussen op vrijdag 15 maart 2024

Eénmalige klussen op zaterdag 16 maart 2024

Het perfecte voorbeeld!

Deze studenten deden ook éénmalig vrijwilligerswerk en knapten vorig jaar samen de tuin van Club Kruimel op:

Bredase studenten knappen de tuin van Club Kruimel op

Meer (flexibel) vrijwilligerswerk?

Niet alleen op 15 en 16 maart is er flexibel vrijwilligerswerk te vinden in Breda. Het hele jaar door zijn organisaties op zoek naar helpende handjes. Heb je de smaak te pakken? Bekijk dan hier meer vrijwilligersklussen.

Lees ook:

Korte klus voor groepen

Scroll naar boven