MOOI, Breda! | @Brakkenfestival

MOOI Breda vrijwilligerswerk brakkenfestival

Er zijn bijna 2.000 (!) plekken in Breda waar je vrijwilligerswerk kunt doen. Veel hè? MOOIWERK laat je deze plekken zien – in de nieuwe rubriek MOOI, Breda! Lees mee en ontdek hoe divers vrijwilligerswerk is in onze stad.

Het Brakkenfestival

Het Brakkenfestival is een – de naam zegt het al – festival! Maar dan voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er hangt een echte festivalvibe. Kids kunnen er van alle doen, zoals schilderen, zandtaartjes maken, schminken of iets sportiefs. Daarnaast is er een foodcourt en er wordt muziek gespeeld. Kortom: twee dagen boordevol speelplezier! Het Brakkenfestival is een non-profit initiatief. Het draait dus op deskundige vrijwilligers (en een netwerk aan bedrijven).

brakkenfestival breda


Al jarenlang succes

In het weekend van 15 & 16 juli 2023 vindt alweer de 35e (!) editie plaats van het Brakkenfestival. De locatie is dan bij Optisport Kunstijsbaan Breda. “We vinden veiligheid heel belangrijk. Daarom hanteren we een veiligheidsnormen van 1 vrijwilliger op 12 kinderen. Dus: hoe meer vrijwilligers, hoe meer kinderen kunnen komen spelen!” aldus de organisatie van het Brakkenfestival.

De organisatie zoekt ieder jaar weer vrijwilligers. Dus vind jij het leuk om met kinderen te werken? Kom dan een handje helpen! Jij bezorgt kinderen een weekend waarin speelplezier centraal staat.

Mis niets en volg het Brakkenfestival op social media!

👉 FB: @Brakkenfestival
👉 IN: @brakkenfestival
👉 https://www.brakkenfestival.nl/nl/

Lees ook: het interview van vrijwilliger Maarten in MOOI MENS gezien! Hij is onder andere actief bij het Brakkenfestival.

Scroll naar boven