Vrijwilligersweek september wordt “Verdubbbelingsweek”

De vrijwilligersweek is al jaren een begrip in Breda. Dit najaar wordt de week in een nét iets ander jasje gegoten. Namelijk: de Verdubbelingsweek! Team MOOIWERK is achter de schermen druk bezig om het vrijwilligersveld in Breda zo een flinke boost te geven. Geïnteresseerde vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen kunnen er alles uithalen door kosteloos het Verdubbelingsprogramma te volgen.

Vrijwilligers verdubbelen

Vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen krijgen kant-en-klare tools aangereikt om hun bestaande vrijwilligers te verdubbelen. Vrijwilligersorganisaties kunnen zich aanmelden voor het Verdubbelingsprogramma, en sportverenigingen wonen verschillende cursussen bij om meer te leren over het bring-a-friend principe.

“Het idee is dat iedereen die vrijwilligerswerk doet een vriend, vriendin, neefje, vader of collega meeneemt”, vertelt MOOIWERK adviseur Annemiek. “Zo maken we een flinke impact in de stad en verdubbel je in één klap het aantal vrijwilligers.”

» Klik hier voor meer informatie over de Verdubbelingsweek en meedoen. «

Hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk?

“Kan ik me als vrijwilliger dan nog wel aanmelden?” Jazeker! MOOIWERK blijft bereikbaar voor mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk. Zij kunnen te allen tijde contact opnemen met Team Vrijwilligerswerk, om zo een passende klus te vinden die past bij hun interesses.

Scroll naar boven