austin-distel-rxpThOwuVgE-unsplash

Student in Breda? Word vrijwilliger!

🏙️ Leer de stad beter kennen 💖 Leg nieuwe sociale contacten 💪 Doe werkervaring op 💯 Verdien eeuwige karmapunten

Vrijwilligerswerk voor studenten in Breda

Breda is een echte studentenstad. Eén van de manieren om de stad beter te leren kennen, is door het doen van vrijwilligerswerk. Je kunt echt iets voor de maatschappij betekenen. Daarnaast is dit dé manier om nieuwe vrienden te maken en werkervaring op te doen. Werkervaring die goed op je cv staat! Dus: waar wacht je nog op?

Kom erachter wat past bij jou

Je denkt misschien dat je vrijwilligerswerk doet voor een ander. Dat is voor een groot deel ook zo. Maar je doet het vooral voor jezelf. Want van iets goeds doen, krijg jij een goed gevoel! Daarbij is het dus belangrijk dat je iets doet dat past bij jouw interesses. Met 2.000 (!) organisaties in de stad is er echt voor ieder wat wils. Laat je inspireren en doe de test!

“Het beeld dat vrijwilligerswerk tijdrovend is en veel van je eist, is echt niet meer van deze tijd.”

Sanne Biolik, student én vrijwilliger

Voor organisaties

Jongeren willen graag ervaring opdoen en nieuwe dingen leren. Vaak combineren ze hun studie, bijbaan en hun sociale leven. Vrijwilligerswerk dat flexibel, leuk én interessant is, valt het beste in de smaak. Doen ze dat straks bij jouw organisatie? 😊

Dáárom wil je werken met studenten:

  • Aansluiting bij een nieuwe doelgroep
  • Een ander imago voor jouw organisatie
  • Frisse energie & actuele kennis

Vanuit MOOIWERK kunnen we je adviseren hoe je je organisatie aantrekkelijk(er) maakt voor jongeren. Neem contact met één van onze adviseurs! Of bekijk hieronder wat er te doen is om aansluiting te vinden:

Studenten & vrijwilligersorganisaties: de perfecte match!

Jongeren zitten boordevol talent. Zij zijn het ‘nieuwe Breda’. MOOIWERK stimuleert verschillende schoolprojecten, zoals van de BUas. Bekijk hieronder onze actuele onderwijsprojecten en meld je aan met jouw organisatie of vereniging!

Volg MOOIWERK op social media:

Scroll naar top
X
X
X