Front view of a senior Caucasian woman at the beach in the sun, smiling to camera and reaching out taking a selfie with a device out of shot

55-plusser in Breda? Word vrijwilliger!

🏙️ Toon je maatschappelijke betrokkenheid bij de stad 💖 Leer nieuwe mensen kennen 💯 Geef zin aan je vrijetijdsbesteding! 💪Blijf actief én houd je hoofd scherp

Vrijwilligerswerk voor 55-plussers

Wil je actief bezig (blijven) zijn? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk bij jou in de buurt. Er zijn veel plekken in Breda waar je van waarde kunt zijn. Waar mensen staan te springen om jouw ervaring. En het levert je ook nog leuke contacten op! Benieuwd wat er te doen is? Bekijk de vacatures.

Iets doen dat past bij jouw talent?

Van iets goeds doen, krijg jij een goed gevoel! Met 2.000 (!) organisaties in de stad is er echt voor ieder wat wils. Maar daardoor kan het ook lastig zijn om te kiezen. Wat vind je interessant? Waar heb je ervaring mee? Doe de test en kom erachter welk vrijwilligerswerk past bij jou.

“Wist je dat alle Bredase vrijwilligers kosteloos workshops & bijeenkomsten mogen volgen? Bekijk onderaan deze pagina de cursussen die interessant zijn voor jou!"

Voor organisaties

Verantwoordelijkheidsgevoel… Begrip voor hoe de wereld in elkaar steekt… Een rugzak vol levenslessen… Zomaar wat voordelen die de 55-plusser met zich meebrengt. Maar er is meer.

Dáárom wil je werken met 55-plussers:

  • Er zit een BAK aan kennis, kunde en ervaring!
  • Er is vaak genoeg tijd en toewijding in de agenda.
  • De doelgroep is groot en daardoor makkelijk bereikbaar.

Vanuit MOOIWERK kunnen we je adviseren hoe je je organisatie aantrekkelijk(er) maakt voor 55-plussers. Neem contact met één van onze adviseurs! Of bekijk hieronder de huidige projecten waarbij je aansluiting kunt vinden.

Druk druk druk? Vrijwilligerswerk kan óók af en toe!

Een studie, een baan, een druk sociaal leven… Een volle agenda is voor veel mensen een reden om af te haken of überhaupt niet te denken aan vrijwilligerswerk. Dat is zo zonde, want het hoeft helemaal niet heel veel tijd in beslag te nemen! Klik op de afbeelding en lees hier meer.

55-plussers & vrijwilligersorganisaties: de perfecte match!

Talent mag nooit verloren gaan. Gelukkig is er méér dan genoeg te vinden in Breda. MOOIWERK stimuleert en ondersteunt verschillende projecten met de focus op 55-plussers. We werken ook samen met het bedrijfsleven. Inspiratie nodig?

Wij zijn verhuisd!

We hebben alle verhuisdozen weer uitgepakt. Vanaf vandaag werken we vanuit ons nieuwe kantoor in Princenhage.  Dit is ons nieuwe adres: 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗼𝗼𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗦𝗽𝗮𝗮𝗻𝗱𝗼𝗻𝗸𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁 𝟯𝟭

Lees verder »

“Je bent als vrijwilliger lekker bezig; het houdt je fit en gezond!"

Interessante cursussen

Onze partners:

Volg MOOIWERK op social media:

Scroll naar boven